Rezerva acum
Hotel Del Mar

Hotel Mamaia Constanta

Bucuraţi-vă de eleganţă şi comfort într-o atmosferă primitoare!

Amplasat la intrarea în staţiunea Mamaia, Hotel DelMar este una dintre cele mai exclusiviste destinaţii de pe litoralul românesc.  Încă de la proiectarea sa, principalul nostru scop a fost cel de a oferi turiştilor nostri o vacanţă de neuitat într-o atmosferă călduroasă, complementată de servicii de cea mai înaltă calitate.

Deschis tot timpul anului, DelMar este alegerea perfectă fie că este vorba de găzduirea unui eveniment privat sau corporate ori un sejur la mare.

Serviciile Oferite

Istoricul Hotelului

2014
Extindere

Hotelul Del Mar din Mamaia se extinde, alaturand 3 Sali pentru organizarea evenimentelor atat private cat si corporate: Del Mar Ballroom, Sala Paris, Sala London precum si o piscina exterioara.

2013
Business Center

Hotelul dezvolta sectiunea Business si este deschisa Sala Panoramic, situate la ultimul etaj, dedicate organizarii conferintelor.

2011
Inaugurare Restaurant

Este inaugurat Restaurantul Del Mar, o sala preferata atat pentru organizarea evenimentelor private cat si a evenimentelor tip corporate.

2010
Intrarea in peisaj

In peisajul statiunii Mamaia apare un hotel nou, construit dupa standarde internationale; Hotel del Mar devine unul din hotelurile de top ale statiunii.