Hotel Mamaia Constanta | Servicii cazare hotel Mamaia | Hotel Del Mar

Hotel Mamaia Constanta

Amplasat la intrarea în staţiunea Mamaia, Hotel Del Mar este una dintre cele mai exclusiviste destinaţii de pe litoralul românesc. Încă de la proiectarea sa, principalul nostru scop a fost cel de a oferi turiştilor nostri o vacanţă de neuitat într-o atmosferă călduroasă, complementată de servicii de cea mai înaltă calitate.

Deschis tot timpul anului, DelMar este alegerea perfectă fie că este vorba de găzduirea unui eveniment privat sau corporate ori un sejur la mare.

HOTEL DELMAR

Camere & Servicii

Hotel
Hotel
Experienta culinara

Restaurant

Hotel
Hotel
Events

Sala de evenimente

Hotel
Hotel
Relaxare

Sport & Fitness

Istoria Del Mar

1. Intrarea in peisaj - 2010
In peisajul statiunii Mamaia apare un hotel nou, construit dupa standarde internationale; Hotel del Mar devine unul din hotelurile de top ale statiunii.
2. Inaugurare Restaurant - 2011
Este inaugurat Restaurantul Del Mar, o sala preferata atat pentru organizarea evenimentelor private cat si a evenimentelor tip corporate.
3. Business Center - 2013
Hotelul dezvolta sectiunea Business si este deschisa Sala Panoramic, situate la ultimul etaj, dedicate organizarii conferintelor.
4. Extindere - 2014
Hotelul Del Mar din Mamaia se extinde, alaturand 3 Sali pentru organizarea evenimentelor atat private cat si corporate: Del Mar Ballroom, Sala Paris, Sala London precum si o piscina exterioara.
5. Del Mar Ballroom este renovat complet incepand cu anul 2020
Design-ul interior al unui restaurant influenteaza succesul acestuia la fel de mult ca meniul sau bauturile. Arhitectii care au colaborat cu noi pentru a-si transpune ideile de amenajare restaurante in realitate au creat ambiente de exceptie pentru a asigura succesul evenimentului tau.