Del Mar Events

Del Mar Events reprezintă o destinație deosebită pentru organizarea unor evenimente memorabile și elegante. Situat în incinta Hotelului DelMar Mamaia, acest serviciu oferă o gamă largă de opțiuni pentru a transforma fiecare ocazie într-o experiență de neuitat.

Del Mar Ballroom

Del Mar Ballroom, cea mai spațioasă și sofisticată sală open-space de pe litoralul românesc, Del Mar Events pune la dispoziție un cadru de excepție pentru orice tip de eveniment. Decorată cu rafinament în stil Art Deco și atenție meticuloasă la detalii, sala oferă o atmosferă elegantă și distinsă, perfectă pentru ceremonii, conferințe sau petreceri private.

Restaurant Del Mar

Restaurantul DelMar oferă o experiență culinară și atmosferică deosebită, perfectă pentru orice tip de eveniment. Cu o capacitate de până la 200 de locuri, acest loc atrăgător încântă cu o atmosferă caldă și primitoare, pregătită să primească oaspeți într-un cadru elegant și sofisticat.

Sala Paris

Inaugurată în 2014, impresionează prin eleganța sa și designul rafinat. Cu lumină naturală generoasă și un decor în culori calde, este locul perfect pentru evenimente corporate sau petreceri private. Echipa noastră profesionistă se asigură că fiecare detaliu este impecabil gestionat, garantând succesul fiecărui eveniment.

Contact

Adresă

Stațiunea Mamaia, 900001

Contact

+40 751 338 165
+40 758 839 822

E-mail

office@hoteldelmar.ro

Social Media