Hotel Del Mar - Centru Conferinte Mamaia Constanta | Hotel Mamaia

De la întâlniri de afaceri până la conferinţe internaţionale, gama de posibiliţăţi este limitată doar de către imaginaţia dumneavoastră!

Centrul de conferinţe DelMar a fost special conceput pentru a vă oferi o varietate de spaţii de întrunire în conformitate cu cerinţele dumneavoastră. Vă punem la dispoziţie săli spaţioase, amenajate corespunzător şi dotate cu echipament de ultimă generaţie astfel încât orice fel de eveniment să decurgă conform planului.

Fie că doriţi să vă adresaţi unui grup restrâns sau unui grup de până la 800 de persoane, personalul nostru specializat este gata să facă din evenimentul dumneavoastră unul de neuitat!

Del Mar Ballroom

Dotată cu echipament de ultimă generaţie, DelMar Ballroom este cea mai mare sală de tip open-space de pe litoralul românesc şi poate fi amenajată în concordanţă cu tipul de eveniment. Capacitatea sa este de până la 800 de locuri însă după tipul de aranjament aceasta poate varia dupa cum urmează:


TEATRU:
pana la 800 de locuri;

CABARET:
pana la 350 de locuri;

CLASSROOM:
pana la 500 de locuri;

CAREU (U-SHAPE):
pana la 200 de locuri;

Sala de conferinte Del Mar

Ideală pentru evenimente de până la 200 de locuri, sala de conferinţe DelMar este situată la parterul hotelului şi dispune de intrare proprie sau din recepţia hotelului. Datorită luminatorului beneficiază de lumină naturală, este dotată cu echipament de ultimă generaţie, iar aranjamentul poate varia în funcţie de cerinţele dumneavoastră.


TEATRU:
pana la 200 de locuri;

CABARET:
pana la 80 de locuri;

CLASSROOM:
pana la 100 de locuri;

CAREU (U-SHAPE):
pana la 50 de locuri;

Facilităţi: echipament audio-video, microfoane mobile, flipcharts, aer condiţionat;

Sala de conferinte Paris

Special concepută pentru a găzdui evenimente de tip corporate, este ideală pentru conferinţe de dimensiuni medii-mari de până la 200 de locuri. Dotată cu echipament audio-video de ultimă generaţie, tipul de aranjament poate fi adaptat după cerinţele dumneavoastră dupa cum urmează:


TEATRU:
pana la 200 de locuri;

CABARET:
pana la 80 de locuri;

CLASSROOM:
pana la 100 de locuri;

CAREU (U-SHAPE):
pana la 50 de locuri;

Sala de sedinte Panoramic

Situată la ultimul etaj al hotelului, oferă o vedere încântătoare a Mării Negre şi beneficiază de asemenea şi de lumină naturală datorită peretelui de tip cortină. Este ideală pentru şedinţe de mici dimensiuni, capacitatea fiind de până la 40 de locuri. La cerere coffee break-ul se poate organiza in lobby-ul generos al sălii. În funcţie de nevoile dumneavoastră poate fi dotată cu aparatură audio-video necesară unei bune desfăşurari ale evenimentului.

Sala de conferinte Euxin

Datorită peretelui de tip cortină, această sală dispune de lumină naturală şi o vedere impresionantă către Marea Neagră. Situată la ultimul etaj, oferă de asemenea acces la terasa ce înconjoară hotelul unde se poate servi la cerere coffee break-ul. De asemenea, vă punem la dispoziţie toate materialele audio-video necesare unei bune desfăşurări ale evenimentului dumneavoastră. În funcţie de tipul de eveniment, aranjamentul poate fi de tip:


TEATRU:
pana la 180 de locuri;

CABARET:
pana la 70 de locuri;

CLASSROOM:
pana la 80 de locuri;

CAREU (U-SHAPE):
pana la 40 de locuri;

Sala de sedinte Meeting Room

Cu o capacitate de până la 22 locuri, dispune de o masă ovală şi lumină naturală datorită peretelui de tip cortină. Sala de şedinţe Meeting Room reprezintă alegerea ideală pentru conferinţe restrânse.