Centru de conferințe

Centrul de conferinţe Del Mar a fost special conceput pentru a vă oferi o varietate de spaţii de întrunire în conformitate cu cerinţele dumneavoastră. Vă punem la dispoziţie săli spaţioase, amenajate corespunzător şi dotate cu echipament de ultimă generaţie astfel încât orice fel de eveniment să decurgă conform planului.

Ballroom Conference Hall

Ballroom Conference Hall în Hotelul Del Mar, cu o suprafață de 734 mp, este locația ideală pentru conferințe și evenimente de afaceri. Cu un design elegant și dotări tehnice de vârf, această sală spațioasă poate găzdui diverse tipuri de evenimente corporative. Echipa dedicată asigură o experiență impecabilă, garantând succesul fiecărui eveniment.

Ground floor Conference Rooms

Del Mar Conference Room, cu o impresionantă suprafață de 390 mp, este potrivit pentru evenimente de amploare, precum conferințe, convenții sau expoziții. Spațiul generos și designul rafinat permit adaptarea la diverse configurații și necesități specifice, în timp ce dotările tehnice de vârf asigură o experiență impecabilă pentru participanți. Pe de altă parte, Meeting Room oferă un spațiu intim și confortabil pentru întâlniri mai restrânse sau discuții strategice. Cu o suprafață de 30 mp, această sală este perfectă pentru ședințe de consiliu, interviuri sau brainstorming-uri de echipă.

Mezanin Conference Halls

Cu o suprafață de 206 mp, London Hall oferă un cadru intim și rafinat pentru întâlniri mai restrânse sau evenimente corporate mai mici. În același timp, Paris Hall, cu o suprafață mai generoasă de 273 mp, este potrivită pentru evenimente mai ample, precum conferințe, seminarii sau recepții.

Sky floor conference Halls

Euxin și Panoramic sunt două dintre cele mai remarcabile și pitorești săli de evenimente din Hotelul Del Mar, situate la ultimul etaj și oferind o vedere spectaculoasă asupra Mării Negre și a lacului înconjurător. Euxin, cu o suprafață de 59 mp, este un spațiu intim și elegant, ideal pentru întâlniri mai mici, seminarii sau prezentări exclusive. Designul rafinat și luminile naturale creează o atmosferă reconfortantă și inspirațională, în timp ce panorama impresionantă asupra mării și lacului adaugă un element distinctiv fiecărei întâlniri. Pe de altă parte, Panoramic, cu o generoasă suprafață de 186 mp, oferă un cadru spectaculos pentru evenimente de amploare, precum recepții, ceremonii sau petreceri private. Spațiul generos și designul modern sunt complementate perfect de priveliștea panoramică uimitoare, creând o experiență memorabilă pentru fiecare oaspete.

Adresă

Stațiunea Mamaia, 900001

Contact

+40 751 338 165
+40 758 839 822

E-mail

office@hoteldelmar.ro

Social Media