Camere

Hotelul Del Mar promite o experiență de neuitat pentru fiecare oaspete. Indiferent dacă călătoriți în scopuri de afaceri sau de agrement, veți descoperi un sanctuar de relaxare și rafinament, unde fiecare detaliu este conceput pentru a vă bucura de o ședere memorabilă aproape de malul Mării Negre.

Standard Double Room

Confort, stil şi funcţionalitate sunt cuvintele care pot descrie camerele noastre duble standard. Hotel Del Mar vă invită să vă bucuraţi de sejurul dumneavostră într-o cameră spaţioasă, dotată cu un pat dublu matrimonial QueenSize şi balcon spaţios unde vă puteţi savura cafeaua de dimineaţă.

Executive Double Room

Bucurați-vă de o experiență excepțională în camerele noastre Executive double room, oferind o priveliște incredibilă către Marea Neagră. Cu vedere frontală la mare, veți fi captivați de frumusețea peisajului în fiecare moment al șederii dumneavoastră.

Junior Suite

Formate dintr-un dormitor cu doua paturi matrimoniale şi living spaţios cu TV, suitele Junior sunt alegerea perfectă pentru o familie sau un grup de prieteni, având o suprafaţă de 43mp. Balconul este amenajat cu măsuţă şi fotolii.

Senior Suite

Hotel Del Mar vă pune la dispoziţie 6 suite de acest tip cu o suprafaţă de 55mp, formate dintr-un dormitor luminos (datorită pereţilor de tip cortină), cu pat matrimonial şi living elegant mobilat cu canapea extensibilă şi fotolii. Capacitatea sa este de până la 4 persoane, alegerea perfectă deci pentru o familie sau un grup de prieteni.

VIP Suite

Alege să îţi petreci un sejur la mare întâmpinat precum un V.I.P. într-unul din apartamentele noastre situate la un etaj superior cu vedere frontală către mare şi staţiune. Compuse dintr-un dormitor spaţios cu pat matrimonial QueenSize şi living mobilat cu canapea extensibilă şi fotolii, pot găzdui până la 4 persoane având dimensiunea de 57mp.

Executive Suite

Apartamentele de tip executive vă invită să vă beţi cafeaua admirând peisajul spectaculos al dimineţii de pe balconul spaţios cu vedere către Marea Neagră. Apartamentele dispun de pat matrimonial QueenSize in dormitor si canapea extensibila in living.