Camere

Hotelul Del Mar promite o experiență de neuitat pentru fiecare oaspete. Indiferent dacă călătoriți în scopuri de afaceri sau de agrement, veți descoperi un sanctuar de relaxare și rafinament, unde fiecare detaliu este conceput pentru a vă bucura de o ședere memorabilă aproape de malul Mării Negre.

Standard Double Room

Suprafata camerei este de 34 m², pat queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier cu masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu. cosmetice hotel.

Executive Double Room

Camerele Duble Executive sunt dispuse numai la etajele superioare ale hotelului, si dispun de vedere catre mare. Suprafata totala de 34 m, pat queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier cu masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu, cosmetice hotel.

Junior Suite

Cele 5 Junior Suite situate la etajele 1,2,3,4 si 5, dispun de o suprafata a camerei de 43 m², doua paturi queen size, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, fierbator, fier cu masa de calcat, doua telefoane, in camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si cablu, cosmetice hotel.

Senior Suite

Cele sase Senior Suite (situate la etajele 1,2 si 3) cu o suprafaţă de 55mp, formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial king size un living luminos si elegant (datorită pereţilor de tip cortină) mobilat cu canapea exensibilă şi fotolii, terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), dispune de masa si scaune, aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator, fier cu masa de calcat, cosmetice hotel.

VIP Suite

Cele doua Vip Suite dispun de vedere catre mare si au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator,fier de calcat, cantar, pachet VIP (fructe,vin,apa), cosmetice hotel.Capacitate – 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti

Executive Suite

Cele doua Executive Suite dispun de vedere catre mare si au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane, in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, fierbator,fier de calcat, cantar, pachet VIP (fructe,vin,apa), cosmetice hotel.